Nakup v spletni trgovini je enostaven, popolnoma varen, izvedeš pa ga v enem samem koraku. Za nakup registracija NI potrebna.

Nakupuješ lahko:

 

 1. Na spletu

 2. Preko telefona

 3. Po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 4. Če se odločiš za nakup preko spleta, naj omenimo, da naše spletno mesto zagotavlja vse potrebne varnostne standarde, ki zagotavljajo varen nakup. Trasparenten in pošten način poslovanja, pa ti omogoča vpogled v podatke našega podjetja (v nogi). Ne glede na to kako nakupuješ, pa vedno velja 15 dnevna garancija, da ti vrnemo kupnino. Torej 100% varen nakup brez skrbi.

  Nakup na spletu

  Na izdelku se nahaja okno v katerem je navedena cen izdelka in na katerem lahko izbereš količino izdelka (ikoni + ter -). S klikom na gumb "Dodaj v košarico" pa izdelek dodaš v nakupovalno košarico.

  Ko vse izdelke dodaš v košarico, na košarici:

 

 • Preveriš vsebino košarice

 • Vpišeš vse svoje podatke

 • Izbereš način plačila (predračun ali po povzetju)

 • Vneseš kodo kupona, če obstaja posebna akcija

 • Za naročilo klikneš "Potrdi naročilo"

 

Če želiš spremeniti količino izdelkov v košarici za to uporabiš vpisno polje v vrstici izdelka, po spremembi količine pa klikneš na ikono tik desno ob vpisani količini, da se vsebina košarice osveži.

Če želiš izdelek odstraniti iz košarice klikneš rdečo "X" ikono v vrstici izdelka.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku, ko prodajalec pošlje elektronsko potrdilo o statusu naročila. Kupoprodajna pogodba je shranjena na naših strežnikih.

Statusi:

1. Naročilo sprejeto - Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

2. Blago odpremljeno - Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

Naročila in pomoč: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Piškotki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem brskanja na naši strani, se strinjate z uporabo piškotkov./Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok